Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

KAKO JE NASTAO "kARBONOIR"

I PRVI PROIZVODI

ZNALI SU DA POSTOJI CRNI PRAH KOJI SE ZOVE “AKTIVNI UGLJEN” PRIJE VIŠE TISUĆA GODINA.

Ovaj se ugljen najčešće koristi u medicini jer apsorbira toksine (neuralizira) i pomaže kod raznih želučanih tegoba. Korištenje aktiviranog (ili aktivnog) ugljena u kozmetici počelo je prije otprilike četiri godine, kada se pojavio trend izbjeljivanja zubi aktivnim ugljenom.

Jednog dana…

 je mlada ekipa entuzijasta nad prirodom i svim prirodnim proizvodima otkrila da je ugljen u prirodnoj kozmetici kao što smo već spomenuli znatno zanemaren.

Naravno da je postojalo mnogo neprovjerenih proizvoda, i to najviše iz Kine koji stvarno ne mogu ispunjavati uvjete ljubitelja prirode.

Zato smo na trgu ponudili prvi proizod: ugljen čije je podrijetlo provjereno i izrada je kontrolirana, certifikatom primjerenosti.

Ugljen za izbjeljivanje zubi prvenstveno je oduševio i još uvijek oduševljava slovenski i austrijski trg.

Onda su došli ostali...

Naravno, jedan proizvod nije dovoljan za izgradnju kolekcije prirodne kozmetike. Posebno važan korak bio je kada smo razvili sljedeći proizvod – crni sapun, koji je za razliku od prvog, već nastao unutar razvojnog tima. Ovaj se posebno svidio korisnicima, jer je pravo “čudo” među sapunima na tržištu.

Tim se je povečavao, a mi smo marljivo nastavili razvijati proizvode. Dodali smo dezodorans koji stvarno djeluje, kao i ostale proizvode za lice (anti-age serum), tijelo i zube (četkice i crna pasta za zube). Slijedila je hranjiva mast za cijelo tijelo i maska ​​od crne gline za lice. I u budućnosti će razvoj ostati naša konstanta jer ćemo u kozmetičku liniju dodati još mnogo proizvoda.

Što uopće znači 'karbonoir'?

Vjerojatno se pitate kako se točno izgovara “ovaj Karbonoir” i što to znači…

Pa, dopustite da vam pomognemo. Karbonoir se sastoji od dvije riječi: “carbon”, što je engleska riječ za aktivni ugljen, a “noir” je francuska riječ za crno. Ukupno, dakle, “crni aktivni ugljen”. Slovenci dakle Karbonoir pravilno izgovaraju kao “Karbonar”, no navikli smo i na druge izgovore – Karboner, Karbonoir, Karbonjer,…Bitno je da svi znamo na što mislite!

Svoje proizvode uspješno smo ponudili i inozemnim tržištima – Austriji, Njemačkoj i Italiji, ali ćemo u budućnosti otvarati i nova tržišta i time širiti svoju prodajnu mrežu.

RAZVOJ

U poduzeću smo aktivno uključeni u razvoj novih proizvoda koje razvijamo zajedno s našim kupcima.

Zašto ih sami ne razvijamo? Dakle, vaši interesi i želje su ključni jer mi stvaramo proizvode za vas. Prikupljamo vaše komentare i prijedloge, te ih zajedno implementiramo u razvoj. Prije nego što gotovu verziju proizvoda ponudimo tržištu, pravilno je testiramo (i napravimo 5, 10 ili 30 verzija proizvoda) kako bismo bili sigurni da ispunjavaju vaša očekivanja.

Pst, pratite nas i uskoro ćemo vas iznenaditi nečim novim 

 U iduće dvije godine, zajedno s vašim prijedlozima u asortiman ćemo dodati 10 novih proizvoda koji će vam pomoći da se osjećate bolje, izgledate bolje i uljepšate svoju svakodnevicu.

Želimo da se djeca i njihovi bake i djedovi zabavljaju koristeći naše proizvode.

Do 2023. želimo svojim proizvodima izmamiti osmijehe najmanje 5 milijuna ljudi diljem svijeta. Želimo da svi koji pomisle na “taj crni prah” pomisle na Karbonoir.

VIZIJA: KUDA IĆI?

MISIJA: USREĆIVATI!

Našim proizvodima želimo razveseliti 3-godišnju kćer, najbolju prijateljicu, stariju susjedu, kolegu s fakulteta, baku ili oca. Baš svakoga na svoj način, s proizvodom samo za njega.

Osim vas, dragi naši kupci, usrečujemo i naše partnere kojima jamčimo stalnu kvalitetu i pouzdanost. Ne smijemo zaboraviti ni naše zaposlenike koje usrećujemo ugodnim radnim okruženjem koje omogućuje rast, zadovoljstvo i sreću.

Uvijek nastojimo pronaći mogućnosti za zadovoljstvo i pobjedu svih uključenih u naš posao.

VRIJEDNOSTI

Ambicija

Ne bojimo se visokih ciljeva. Zato što smo mlada ekipa s puno energije i strasti želimo postići iznimne rezultate. Naravno, mislimo na kvalitetu naših proizvoda, naših usluga, prepoznatljivost našeg brenda, rast tvrtke, ali i rast svakog od nas.

Znanje

Veliki naglasak stavljamo na znanje – ne samo u smislu poznavanja proizvoda i tržišta, već i na području edukacije svakog od nas, poznavanja potreba i želja naših kupaca i njihovih problema. Uvjereni smo da će nam oni pomoći da ispunimo našu viziju i postignemo naše ciljeve.

Strast

Svojim znanjem i ljubavlju prema prirodi žarko želimo pomoći onima kojima je naša pomoć zaista potrebna. Našim klijentima želimo uliti samopouzdanje i ljubav prema svom tijelu. Jer vi nam najviše značite.

Zajednica

Vjerujemo u važnost zajednice. Spaja nas u onim trenucima kada nam je najpotrebnija. Svaki korisnik naših proizvoda ujedno je i član naše zajednice koju nazivamo Karbonoir obitelj.

suosjećanje

Razumijemo i imamo želju pomoći svakome koga muče problemi s kožom, nisko samopouzdanje i drugo. Suosjećajni smo i prema životinjama, pa provjeravamo i potvrđujemo kvalitetu i učinkovitost naših proizvoda bez testiranja na životinjama.

Želite li da ponudimo proizvode u trgovini u vašoj blizini? Pošaljite nam svoj prijedlog putem e-maila: [email protected].

“Život je kao vožnja biciklom. Da bi održavao ravnotežu, moraš se kretati.”

ALBERT EINSTEIN