Pridruži nam se na proslavi! 🎂 -25% na sve uz kod: RODENDAN

dana
sati
minuta
sekunda

Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

Mogućnost 1: Isplata provizije kao dobropis za kupnje u web trgovini Karbonoir

Zarađenu proviziju svojih kontakata možete u bilo kojem trenutku unovčiti za kupnju proizvoda u web trgovini Karbonoir. Vaš dobropis možete iskoristiti pri kupnji jednog ili više proizvoda, pri čemu nije potrebno da se zarada provizije potroši u tekućem mjesecu. Pri kupnji proizvoda imate pravo i na poseban popust na proizvode (30 % popust) s kodom za naše pridružene članove partnerskog programa.

Postupak registracije:

 1. Ispunjavanje obrasca na ovoj poveznici.
 2. Nakon što uspješno ispunite gore navedene podatke, pričekajte na potvrdu od našeg upravitelja partnerskog programa. O verifikaciji ili odbijanju prijave bit ćete obaviješteni putem maila.
 3. Nakon uspješne registracije, dobit ćete vlastiti link koji ćete moći podijeliti na svojim društvenim mrežama. Od svake kupnje preko vašeg linka primat ćete proviziju u iznosu od 30 % neto prometa (vrijednost kupnji bez PDV-a). U neto promet se ne uključuje trošak naplaćenih poštanskih troškova i poklon pakiranja. Trenutno stanje možete provjeriti u bilo kojem trenutku, na vašem korisničkom računu.

Iznos prikupljenih provizija (dobropis) možete za kupnju proizvoda u web trgovini unovčiti u bilo kojem trenutku. Za željeni iznos dobropisa potrebno je kontaktirati [email protected], da biste dobili kodu s dobropisom. Ako je iznos narudžbe veći od iznosa dobropisa, morat ćete nadoplatiti razliku (putem bankovnog transfera). Dobropis se, u slučaju nepotrošenja, prenosi u sljedeći mjesec. Naručene proizvode primit ćete poštom u roku od nekoliko radnih dana.

Primjer izračuna provizije = iznos dostupnog dobropisa

Podaci za izračun: Vaši kontakti su u prošlom mjesecu napravili 125 € kupnji (bez troškova poštarine) u bruto iznosu. Budući da je PDV stopa na kozmetičke proizvode 25 %, to znači da se od tog iznosa odbija porez – neto osnova vašeg dobropisa za kupnje u web trgovini iznosi 100 €.

Mogućnost 2: Isplata provizije kao poklon bon za kupnje u web trgovini Karbonoir

Zarađenu proviziju svojih kontakata možete u bilo kojem trenutku unovčiti za izradu poklon bona koji se može iskoristiti u web trgovini Karbonoir. Valjanost kupona je 1 godina od izdavanja i prenosiv je (možete ga pokloniti trećoj osobi).

Postupak registracije:

 1. Ispunjavanje obrasca na ovoj poveznici.
 2. Nakon što uspješno ispunite gore navedene podatke, pričekajte na potvrdu od našeg upravitelja partnerskog programa. O verifikaciji ili odbijanju prijave bit ćete obaviješteni putem maila.
 3. Nakon uspješne registracije, dobit ćete vlastiti link koji ćete moći podijeliti na svojim društvenim mrežama. Od svake kupnje preko vašeg linka primat ćete proviziju u iznosu od 30 % neto prometa (vrijednost kupnji bez PDV-a). U neto promet se ne uključuje trošak naplaćenih poštanskih troškova i poklon pakiranja. Trenutno stanje možete provjeriti u bilo kojem trenutku, na vašem korisničkom računu.

 

Iznos prikupljenih provizija možete pretvoriti u izradu poklon bona, koji je valjan za iskorištavanje u web trgovini Karbonoir. Bon može biti kreiran u bilo kojem iznosu koji premašuje 20 €, ali broj ne smije sadržavati decimalna mjesta (prikladan iznos je na primjer 32 €). Svaka vrijednost bona već uključuje PDV. U jednom trenutku možete kreirati više poklon bonova različitih vrijednosti. Bon možete iskoristiti pri kupnji u web trgovini sami ili ga pokloniti trećoj osobi. Valjanost bona je ograničena na jednu (1) godinu od datuma izdavanja. Bon nije zamjenjiv za gotovinu. Zahtjev za izradu poklon bona (poklon koda u web trgovini) podnesite pisanim putem na [email protected].

Primjer izračuna provizije = iznos dostupnog dobroimetanja

Podaci za izračun: Vaši kontakti su u prošlom mjesecu obavili kupnje u iznosu od 125 € (bez troškova poštarine) u bruto iznosu. Budući da je stopa PDV-a na kozmetičke proizvode 25%, to znači da se iz tog iznosa odbija porez – neto osnova vašeg dobroimetanja za kupnje u web trgovini stoga iznosi 100 €.

Imate više opcija za kreiranje poklon bonova (nekoliko primjera):

 • kreiranje jednog bona u vrijednosti 100 € (dakle, potrošili smo cijelu izračunatu proviziju);
 • kreiranje dva bona, svaki u vrijednosti 25 € (dakle, potrošili smo 50 €, a 50 € provizije će ostati na računu do sljedeće prilike);
 • kreiranje dva bona s različitim vrijednostima – prvi bon 55 €, drugi bon 43 € (dakle, potrošili smo 98 € provizije, a 2 € provizije će ostati na računu do sljedeće prilike).

Zahtjev za isplatu provizije podnesete u svom korisničkom računu najkasnije do 5. u tekućem mjesecu za prethodni mjesec, pri čemu iznos isplate ne može biti niži od 30 €. Ako je iznos provizije niži, prenosi se u sljedeći mjesec i možete ga unovčiti kada iznos premaši 30 €. Nakon podnošenja zahtjeva za isplatu provizije, isplata se obavlja između 10. i 20. u tekućem mjesecu za prethodni mjesec.

NAČIN SURADNJE ZA PRAVNE OSOBE I FIZIČKE OSOBE S OTVORENIM OBRTOM

U partnerskom programu mogu sudjelovati sve pravne i fizičke osobe koje imaju otvoren obrt, putem potpisanog Ugovora o suradnji. Pri tome nema ograničenja, bilo da je tvrtka porezni obveznik ili ne, jer je neto provizija u oba slučaja obračunata jednako.

Postupak registracije:

 1. Ispunite obrazac na ovoj poveznici.
 2. Nakon što uspješno ispunite gore navedene podatke, pričekajte na potvrdu od strane našeg administratora partnerskog programa. O verifikaciji ili odbijanju prijave bit ćete obaviješteni putem e-maila.
 3. Nakon potvrde, primit ćete na potpis dva primjerka ugovora o suradnji. Jedan primjerak potpisanog ugovora zadržat ćete sami, a drugi ćete preporučenom poštom poslati na adresu naše tvrtke – Karbonoir d.o.o., Ulica ob hrastih 11, 1291 Škofljica, Slovenija (s napomenom – partnerski program).
 4. Nakon uspješne registracije i potpisivanja ugovora, primit ćete vlastitu poveznicu koju ćete moći dijeliti na svojim društvenim mrežama. Od svake kupnje putem vaše poveznice primit ćete proviziju u iznosu od 30% neto prometa (vrijednost kupnje bez PDV-a). U neto promet ne ulaze troškovi naplaćenih poštanskih usluga i darovnih pakiranja. Trenutno stanje možete provjeriti u svakom trenutku u svom korisničkom računu.

Skupljene provizije mjesečno ćete primiti na račun tvrtke, stvaranjem zahtjeva za isplatu. Iznos provizije za isplatu ne može biti niži od 30 €. Zahtjev za isplatu mora biti kreiran najkasnije do 5. u tekućem mjesecu za prethodni mjesec. Prilikom stvaranja zahtjeva, s vaše strane se izdaje i račun koji se šalje elektronički na [email protected]. Valuta plaćanja mora biti označena do 20. tekućeg mjeseca.

Primjer isplate provizije:

Podaci za izračun: Vaši kontakti su prošlog mjeseca obavili kupovine u bruto iznosu od 125 € (bez troškova poštanskih usluga). Budući da je stopa PDV-a na kozmetičke proizvode 25%, to znači da se od tog iznosa odbija porez – neto osnova dostupna za isplatu iznosi 100 €.

U slučaju da imate tvrtku koja je porezni obveznik: izdajete fakturu s iznosom od 100 € + 25% PDV-a.

U slučaju da imate tvrtku koja nije porezni obveznik: izdajete fakturu s iznosom od 100 € + 0% PDV-a.