Pridruži nam se na proslavi! 🎂 -25% na sve uz kod: RODENDAN

dana
sati
minuta
sekunda

Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

Opći uvjeti korištenja partnerskog programa (eng. affiliate) za web trgovinu Karbonoir.

Partnerski (affiliate) program Karbonoir omogućuje nagrađivanje pojedinaca ili poduzeća pri posredovanju naših sadržaja, tako da im administrator partnerskog programa isplaćuje proviziju pod određenim uvjetima.

Pojedinac ili poduzeće ima pravo na proviziju kada treća osoba izvrši kupovinu/transakciju nakon što je kliknula na web poveznicu koju je korisnik podijelio na svojoj društvenoj mreži ili web stranici.

Za pridruživanje partnerskom programu web trgovine Karbonoir potrebno je složiti se s uvjetima korištenja partnerskog programa tvrtke Karbonoir d.o.o. Registracijom u partnerski program podrazumijeva se da ste razumjeli i prihvatili ove uvjete.

1. Tko se može pridružiti i koristiti naš partnerski program?

Svim pravnim i punoljetnim fizičkim osobama, koje će pri registraciji navesti ispravne podatke, dozvoljeno je pridružiti se našem partnerskom programu. Korisnik partnerskog programa jamči za istinitost navedenih podataka. U slučaju da pravna ili fizička osoba navede nepotpune, neodgovarajuće ili netočne podatke, zadržavamo pravo blokirati partnerski račun i zaradu. Također zadržavamo pravo odbiti suradnju s bilo kim tijekom pregleda registriranih podataka po vlastitom nahođenju. Pojedini partner ne može otvoriti više od jednog (1) računa. Računi s identičnim ili srodnim podacima bit će odmah izbrisani. Račun bilo kojeg partnera nije prenosiv na treću osobu.

2. Partneri se registracijom u partnerski program Karbonoir obvezuju da:

Promotivni materijal i sav sadržaj na stranici neće kršiti autorska ili licencna prava, već će sadržaj na stranici biti jedinstven.

Će osigurati pravilno funkcioniranje svih partnerskih veza. Karbonoir d.o.o. nije dužan provjeravati pravilno funkcioniranje veza i obavještavati partnere o neispravnim vezama. Također nije odgovoran za eventualno izgubljene provizije zbog nepravilnog rada veza.

Da će sve objave i promotivni materijali biti objavljeni u skladu s pravilnikom partnerskog programa Karbonoir. Administrator partnerskog programa može po vlastitom nahođenju obavijestiti partnera o kršenju i zahtijevati otklanjanje kršenja. U slučaju ponovljenih kršenja, račun partnera može biti blokiran.

Da će njihova stranica biti u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske.

Da će objavljivati partnerske poveznice samo na stranicama u svom vlasništvu i na stranicama za koje imaju dopuštenje za upravljanje.

Da će preporučivati ili dijeliti poveznice trećim osobama (provizija od vaših vlastitih kupnji neće se uzimati u obzir).

3. Partneri se registracijom u partnerski program Karbonoir obvezuju da neće:

Objavljivati partnerske poveznice i ostali promotivni materijal na stranicama s nezakonitim, rasističkim, mrzilačkim i drugim sadržajem koji bi mogao štetiti ugledu web trgovine Karbonoir. Upravitelj partnerskog programa zadržava pravo zabraniti objavljivanje partnerskih poveznica na stranicama prema vlastitom nahođenju.

Partner se obvezuje da neće na bilo koji način zavoditi posjetitelje o svojoj vezi s trgovinom Karbonoir i predstavljati se kao službeni predstavnik.

Neće navoditi neistinite i neprovjerene tvrdnje o proizvodima koje prodaje web trgovina Karbonoir.

Neće promovirati proizvode putem elektroničke pošte (mailing liste) osobama koje nisu dale dopuštenje za slanje komercijalnih poruka (u skladu s GDPR-om). U slučaju slanja neželjene elektroničke pošte, partneru će se odmah blokirati račun.

Neće koristiti domene koje sadrže trgovačke marke ili nazive proizvoda bez pismenog dopuštenja vlasnika trgovačke marke ili proizvoda.

Neće kupovati ključne riječi u oglašivačkom sustavu Google AdWords koje sadrže ime trgovačke marke tvrtke Karbonoir d.o.o., uključujući imena proizvoda iz asortimana.

4. Korištenje jednokratnog partnerskog popusta pri prvom naručivanju

Svaki partner kojeg poduzeće Karbonoir d.o.o. odobri u partnerski program, dobit će u roku od 14 dana na navedenu e-mail adresu kodu za jednokratni popust od 80%. Kupon se može iskoristiti samo na službenoj web stranici karbonoir.hr© u razdoblju od 2 mjeseca od primitka. Maksimalni iznos za korištenje kupona iznosi 50,00 € bruto iznosa košarice prije primjene popusta. Kupon se može koristiti samo za pojedine proizvode, a ne za paketnu ponudu ili druge posebne akcijske ponude. Korisnik kupona obvezuje se na plaćanje poštanskih troškova i eventualnih dodatnih troškova metode plaćanja prema trenutno važećem cjeniku web trgovine Karbonoir©. Proizvodi primljeni po posebnoj cijeni namijenjeni su pripremi slika i provođenju oglašivačkih i drugih aktivnosti za povećanje prodaje, a poduzeće Karbonoir ima pravo koristiti intelektualno vlasništvo pripremljeno u sklopu ove kupnje za vlastite marketinške svrhe. Korištenjem kupona u web trgovini Karbonoir©, partner se slaže s ovim uvjetima.

5. Isplate

Isplate se izvršavaju po zahtjevu za transferom odnosno povlačenjem provizije, ali samo u slučaju da partner dostigne minimalni iznos za isplatu (30 €). Obračunsko razdoblje traje od prvog do posljednjeg dana u mjesecu. Provizija se, u slučaju da tijekom mjeseca ne dostignete minimalni iznos isplate, prenosi u zbroj za sljedeći mjesec, sve dok se ne dostigne minimalni iznos za isplatu. Isplate se vrše između 10. i 20. tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Iznos dogovorene provizije obračunava se od neto vrijednosti naručenog proizvoda (tj. vrijednosti proizvoda bez PDV-a). Na proviziju imate pravo samo za uspješno završene prodaje. Kao uspješno završene prodaje ne smatraju se nepreuzeti i vraćeni paketi.

Mogućnosti isplate provizija su sljedeće:

Pravne osobe i fizičke osobe s otvorenim s.p. – ako imate tvrtku ili djelujete kao samostalni poduzetnik, možemo vam iznos provizije isplatiti prema izdanom računu. Račun izdajete istovremeno sa zahtjevom za isplatu, koji podnesete u svom partnerskom računu na karbonoir.hr.

Fizičke osobe imaju na raspolaganju sljedeće opcije za isplatu provizije:

Dobropis za kupnje u web trgovini Karbonoir: Zarađenu neto proviziju možete iskoristiti kao popust za kupnju bilo kojeg proizvoda u web trgovini karbonoir.hr.

Poklon bon za kupnje u web trgovini Karbonoir: Zarađenu neto proviziju možete iskoristiti za stvaranje poklon bona za kupnje u web trgovini Karbonoir. Poklon bon možete darovati i trećim osobama. Poklon boni zaokružuju se na puni broj (bez decimalnih mjesta). Zahtjev za izradu poklon bona podnosi se putem e-maila na [email protected].

Zaključenje ugovora o suradnji: Zarađena neto provizija predstavlja bruto iznos vaše isplate. Bruto iznos isplate morat ćete sami prijaviti među svoje zarade tekuće godine i od toga državi platiti porez. Zahtjev za isplatu podnosite u vašem partnerskom računu na karbonoir.hr.

6. Prekid suradnje

Poduzeće Karbonoir d.o.o. može prema vlastitom nahođenju i bez drugih obaveza prekinuti suradnju s partnerom koji kroz partnerski program od uspješne potvrde i registracije u partnerski program do razdoblja od 4 mjeseca nakon toga nije ostvario niti jednu prodaju. Prije prekida, poduzeće kontaktira partnera i provjerava postoje li još neke mogućnosti da se suradnja ipak produži, ali ne duže od 6 mjeseci od uspješne potvrde registracije partnera.

U slučaju da partner krši pravila korištenja, suradnja s partnerskim programom trgovine Karbonoir može se odmah prekinuti. Ako vlasnik ili upravitelj partnerskog programa ocijeni da suradnja s partnerom na bilo koji način šteti trgovini Karbonoir, zadržava pravo na prekid suradnje.

Partner može također sam prekinuti suradnju. O tome može obavijestiti upravitelja partnerskog programa putem elektroničke pošte na [email protected]. Zatvaranje računa bit će obavljeno najkasnije u pet (5) radnih dana.

U slučaju prekida suradnje, poduzeće Karbonoir d.o.o. će podmiriti svoje obveze prema partneru najkasnije u šezdeset (60) dana nakon prekida suradnje. Poduzeće Karbonoir d.o.o. u nijednom slučaju nije dužno podmiriti iznose manje od 30 €.

Partnerima za koje je utvrđeno da su prekršili pravila suradnje, poduzeće Karbonoir d.o.o. nije dužno isplatiti provizije.

7. Općenito

Svi sudionici se slažu da poduzeće Karbonoir d.o.o. ne odgovara za nikakve neuspjele investicije ili projekte partnera koji su provedeni u okviru suradnje u partnerskom programu trgovine Karbonoir. Pridržavamo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo opće uvjete poslovanja, koji će uvijek biti dostupni na našim stranicama.

8. Pravni sporovi

Svi sudionici u partnerskom programu slažu se da će sve moguće sporove rješavati na miran i sporazuman način. U slučaju da rješenje spora na takav način nije moguće, za rješavanje istog nadležan je okružni sud u Ljubljani, Slovenija.