Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

PRIRODNA MAST ZA ATOPIJSKI DERMATITIS (50 G)

Prirodna mast za atopijski dermatitis s nježnim mirisom vanilije simfonija je pomno odabranih biljnih maslaca i ulja koji njeguju i najproblematičniju kožu. Mast hrani i omekšava suhu i perutavu kožu, te je štiti od isušivanja.

  • Vlaži, hrani obnavlja suhu i problematičnu kožu, spriječava isušivanje i ubrzava regeneraciju.
  • Opća namjena: za cijelo tijelo, ruke, lice, također za usne i suhu kožu na laktovima i tabanima.
  • Pogodno za problematičnu kožu, bez osjećaja zatezanja i svrbeža kože.
  • Potpuno bez konzervansa, sulfata, silikona, parabena, PEG-a, glutena, SLS-a. Ne sadrži vodu.
  • Mast je 100 % prirodna, veganska proizvedena u EU.
  • Dermatološki ispitano.

15,49

Safe & Secure

KN MAST ZA NJEGU

O MASTI

 

Kn mast za njegu razvili smo na temelju želja korisnika naših proizvoda. Odabrali smo kvalitetne i potpuno prirodne sastojke koji blagotvorno djeluju na zdravlje kože – posebice one suhe i problematične.

Pažljiva mješavina biljnih maslaca i ulja u Kn masti za njegu kože omekšava i hraniubrzava regeneraciju suhe i ispucale kože, te je štiti od vanjskih utjecaja (kao što su hladnoća, suhi zrak, vjetar, agresivna sredstva za čišćenje i sl.). Mikročestice aktivnog ugljena na sebe vežu patogene mikroorganizme koji su potencijalni uzročnici upale kože.

Kvalitetni biljni maslaci i ulja smanjuju osjećaj zatezanja, svrbeža i čine kožu mekom i glatkom.

Prirodno eterično ulje vanilije daje masti vrlo ugodan i nježan miris koji podsjeća na blagdane.

KN MAST ZA NJEGU

SASTOJCI

Maslinovo ulje je uistinu izuzetan sastojak za njegu kože, posebno osjetljive. Bogat je antioksidansima i ima nevjerojatna antibakterijska svojstva – umiruje i dugotrajno vlaži nadraženu i ispucalu kožu, te potiče na bržu regeneraciju suhe kože.

Kokosov maslac ima širok spektar pozitivnih učinaka na kožu. Temeljito vlaži kožu i stvara zaštitni sloj koji štiti kožu od negativnih utjecaja iz okoline. Umiruje nadraženu kožu i smanjuje crvenilo. Osim toga, djeluje pomlađujuće jer smanjuje dubinu bora i pojavu staračkih pjega.

Shea maslac ubrzava regeneraciju kože i prirodno je štiti. Vitamini A i E doprinose zdravijoj, mekšoj i mladolikoj koži. Ubrzava zacjeljivanje oštećene i ispucale kože, te je izvrstan za suhu kožu jer se dobro upija i stvara mekšu i vlažniju kožu – osobito zimi.

Kandelila vosak dobiva se od biljke čiji su listovi i stabljike obloženi voskom koji štiti od suhog i vrućeg pustinjskog zraka. Kandelila vosak štiti i zaglađuje kožu.

Prirodno eterično ulje vanilije u melemu dobiva se iz mahune vanilije. Dodaje ugodan, umirujući, blago slatkasti miris masti s blagdanskim štihom.

Aktivni ugljen iz kokosove ljuskeiznimno je koristan sastojak proizvoda za njegu problematične kože. Mikročestice aktivnog ugljena imaju nevjerojatnu moć upijanja i djeluju poput malih magneta koji na sebe vežu prljavštinu, bakterije i štetne mikroorganizme koji uzrokuju upale i druge kožne probleme.

KN MAST ZA NJEGU

I UPOTREBA

Prethodno temeljito očistite kožu i osušite je. Nanesite mast i utrljajte je u kožu.

Mast za njegu koristimo barem jedanput dnevno. Za vrlo suhu kožu preporučujemo nanošenje nekoliko puta dnevno, pogotovo navečer prije spavanja. Zimi preporučujemo nanošenje masti za njegu na cijelo tijelo barem nekoliko puta tjedno.

NAHRANI SVOJU KOŽU!

KN CRNI SAPUN+ MAST ZA NJEGU

Preporučujemo korištenje Kn masti u kombinaciji s Kn crnim sapunom! Kožu prvo operite Kn crnim sapunom, nježno osušite i zatim nanesite mast za njegu. Crni sapun temeljito čisti kožu i priprema je za hranjive sastojke Kn masti.

Kn crni sapun

Kn mast

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Otprilike vrh prsta dovoljan je za obje ruke. Količinu naravno možete prilagoditi prema potrebi.

Kn mast za njegu prikladna je za sve tipove kože, ali je najbolja za suhu kožu.

Da, mast je prikladna i za djecu.

SASTOJCI

I SIGURNOSNA UPOZORENJA

INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Anise Alcohol

SIGURNOSNA UPOZORENJA: Čuvati na suhom mjestu i na maksimalnoj temperaturi od 25°C. Čuvati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku upotrebu!

Ref. CPNP: 3833153

Odgovorna osoba: Karbonoir d.o.o., Ulica ob hrastih 11, 1291 Škofljica

Proizvodnja Karbonoir proizvoda: Za proizvodnju proizvoda povezujemo se s manjim lokalnim kreatorima i proizvođačima koje povezuje ista misija – ljubav prema prirodnim, ručno rađenim proizvodima. 

Kliknite "Dodaj u košaricu" i danas napravite korak prema boljem životu.

15,49

100% sigurna transakcija

Garancija zadovoljstva

Besplatna dostava iznad 50€

Brza korisnička podrška