Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

Politika privatnosti

ODJELJAK 1 – ŠTO RADIMO S VAŠIM PODACIMA?

Kada kupite nešto u našoj trgovini, kao dio procesa kupnje i prodaje, prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su vaše ime, adresa i adresa e-pošte.
Kada pregledavate našu trgovinu, također automatski primamo adresu internetskog protokola (IP) vašeg računala kako bismo nam pružili informacije koje nam pomažu da saznamo više o vašem pregledniku i operativnom sustavu.
Marketing e-poštom (ako je primjenjivo): Uz vaše dopuštenje, možemo vam slati e-poštu o našoj trgovini, novim proizvodima i drugim ažuriranjima.

ODJELJAK 2 – PRISTANAK

Kako ćete dobiti moj pristanak?
Kada nam date osobne podatke kako bismo dovršili transakciju, potvrdili svoju kreditnu karticu, naručili, dogovorili isporuku ili vratili kupnju, podrazumijevamo da pristajete na to da ih prikupljamo i koristimo samo za taj određeni razlog.
Ako tražimo vaše osobne podatke iz sekundarnog razloga, kao što je marketing, ili ćemo vas izravno pitati za vaš izričiti pristanak ili ćemo vam dati priliku da kažete ne.

Kako mogu povući svoj pristanak?
Ako se nakon prijave predomislite, možete povući svoju suglasnost da Vas kontaktiramo, radi nastavka prikupljanja, korištenja ili otkrivanja Vaših podataka, u bilo kojem trenutku, tako da nas kontaktirate na [email protected] ili poštom kod nas na:

Karbonoir d.o.o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica
Slovenija

Registrirani zaštitni znak Karbonoir® u vlasništvu je tvrtke Karbonoir d.o.o, upisane u registar Europske unije – EUIPO pod brojem 1863881. Sva prava pridržana.

ODJELJAK 3 – OBJAVLJIVANJA

Vaše osobne podatke možemo otkriti ako to od nas zahtijeva zakon ili ako prekršite naše Uvjete pružanja usluge.

ODJELJAK 4 – WordPress & Woocommerce

Naša trgovina je izrađena pomoću WordPressa i Woocommercea. Oni nam pružaju internetsku platformu za e-trgovinu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama.

Vaši su podaci pohranjeni na hostiranom VPS poslužitelju. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurnom poslužitelju iza vatrozida.

ODJELJAK 5 – USLUGE TREĆIH STRANA

Općenito, pružatelji usluga treće strane koje mi koristimo prikupljat će, koristiti i otkrivati ​​vaše podatke samo u onoj mjeri u kojoj je potrebno da im se omogući obavljanje usluga koje nam pružaju.
Međutim, određeni pružatelji usluga trećih strana, kao što su pristupnici plaćanja i drugi procesori platnih transakcija, imaju vlastita pravila o privatnosti u pogledu informacija koje im moramo dati za vaše transakcije povezane s kupnjom.
Za ove pružatelje usluga preporučujemo da pročitate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli način na koji će ti pružatelji postupati s vašim osobnim podacima.
Osobito imajte na umu da se određeni pružatelji mogu nalaziti ili imati objekte koji se nalaze u drugoj jurisdikciji od vaše ili naše. Dakle, ako odlučite nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge pružatelja usluga treće strane, vaši podaci mogu podlijegati zakonima jurisdikcije u kojima se taj pružatelj usluga ili njegovi objekti nalaze.
Na primjer, ako se nalazite u Kanadi i vašu transakciju obrađuje pristupnik za plaćanje koji se nalazi u Sjedinjenim Državama, tada vaši osobni podaci korišteni za dovršetak te transakcije mogu biti predmetom otkrivanja prema zakonodavstvu Sjedinjenih Država, uključujući Patriot Act.
Nakon što napustite web-mjesto naše trgovine ili ste preusmjereni na web-mjesto ili aplikaciju treće strane, više niste podložni ovim Pravilima o privatnosti ili Uvjetima pružanja usluge našeg web-mjesta.

Linkovi
Kada kliknete na poveznice u našoj trgovini, one vas mogu odvesti s naše stranice. Nismo odgovorni za praksu privatnosti drugih stranica i potičemo vas da pročitate njihove izjave o privatnosti.
Google analitika:
Naša trgovina koristi Google Analytics kako bi nam pomogla saznati više o posjetima trgovini i stranicama koje se pregledavaju.

ODJELJAK 6 – SIGURNOST

Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, poduzimamo razumne mjere opreza i slijedimo najbolju praksu u industriji kako bismo bili sigurni da se ne izgube na neprikladan način, zlouporabe, pristupa, otkriju, izmijene ili unište.
Ako nam dostavite podatke o svojoj kreditnoj kartici, podaci su šifrirani tehnologijom sigurnog sloja utičnica (SSL) i pohranjeni pomoću enkripcije AES-256. Iako nijedna metoda prijenosa putem interneta ili elektroničke pohrane nije 100% sigurna, mi slijedimo sve PCI-DSS zahtjeve i implementiramo dodatne općeprihvaćene industrijske standarde.

ODJELJAK 7 – KOLAČIĆI

Većina modernih preglednika omogućuje vam da vidite cijeli popis kolačića koje pružamo kako bismo poboljšali i poboljšali vaše iskustvo kupnje.

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en-GB

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox

Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/en-us/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies

Safari: https://support.apple.com/sl-si/guide/safari/sfri11471/mac

ODJELJAK 8 – DOB ZA PRISTANAK

Korištenjem ove stranice izjavljujete da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta te ste nam dali svoj pristanak da dopustimo bilo koji od svoju maloljetnu osobu uzdržavanu za korištenje ove stranice.

ODJELJAK 9 – PROMJENE OVIH POLITIKA PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku, stoga je molimo da je često pregledavate. Promjene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Ako napravimo materijalne promjene u ovoj politici, ovdje ćemo vas obavijestiti da je ažurirana, tako da ste svjesni koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako postoje, koristimo i/ili otkrivamo to.
Ako je naša trgovina kupljena ili spojena s drugom tvrtkom, vaši podaci mogu biti preneseni novim vlasnicima kako bismo vam mogli nastaviti prodavati proizvode.

PITANJA I KONTAKT PODACI

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati bilo koje osobne podatke koje imamo o vama, uložiti pritužbu ili jednostavno želite više informacija kontaktirajte našeg službenika za usklađenost s privatnošću na [email protected] ili poštom na:

Karbonoir d.o.o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica
Slovenija