Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

Osnovni paket za lice

Odabirom ovog paketa uštedite 14,36 € (20%) u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda!

Odabirom paketa “Osnovni paket za lice” dobivate sve potrebno za dnevnu njegu lica s prirodnim i učinkovitim proizvodima. Ovaj paket je odličan izbor za početnike i one koji traže osnovnu, ali sveobuhvatnu njegu za svoju kožu.

Paket posebno preporučujemo osobama sa suhom, osjetljivom ili zrelom kožom. Ako primijetite da vam se koža ljušti, izgleda beživotno i gubi sjaj, ovaj paket je pravi izbor za vas. Proizvodi u paketu temeljito će očistiti kožu, ukloniti mrtve stanice, dubinski je nahraniti i učiniti je elastičnijom i sjajnijom.

Priuštite si visokokvalitetnu i prirodnu svakodnevnu njegu koja će vašoj koži vratiti sjaj i zdrav izgled!

Što sve sadrži paket?

  • 1x ručno rađeni crni sapun (100 g)
  • 1x prirodna hidrantna anti-age krema za lice (50 ml)
  • 1x piling za suhu kožu (50 ml)
  • 1x konjac spužvica za lice

58,90

Karbonoir
Proizvodi koje dobivate u paketu:
Ručno rađeni crni sapun s aktivnim ugljenom (100 g)

1x Kn crni sapun

Dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kože. Više informacija

Serum Karbonoir

1x Prirodna hidratantna krema za lice

Njeguje i pomlađuje kožu te smanjuje izgled bora. Sadrži prirodne sastojke koji hrane i obnavljaju kožu. Više informacija

Piling za suhu kožu (50 ml)

1x Piling za suhu kožu

Nježno uklanja mrtve stanice, potiče obnovu kože i štiti je od gubitka vlage. Kožu ostavlja glatkom, mekom i hidratiziranom. Više informacija

Konjac spužvica za lice

1x Konjac spužvica

Prirodna i biorazgradiva, izuzetno meka i nježna prema koži. Pomaže ukloniti nečistoće i poboljšati teksturu kože. Više informacija

Optimalna njega za suhu, osjetljivu ili zrelu kožu

Osnovni paket za lice namijenjen je svima koji traže sveobuhvatno rješenje za njegu kože lica, posebno za suhu, osjetljivu ili zrelu kožu.

Ovaj pažljivo odabran paket sadrži četiri ključna proizvoda koji će nježno očistiti kožu, dubinski je nahraniti i pružiti zaštitu od negativnih utjecaja okoliša te gubitka vlage.

Kako koristiti paket

Jutarnja i večernja rutina:

  1. Čišćenje s crnim sapunom i konjac spužvicom: Namocite spužvicu u vodi i navlažite lice. Nanesite crni sapun na spužvicu i nježno masirajte lice kružnim pokretima, zatim isperite mlakom vodom.

  2. Piling za suhu kožu: Koristite jednom do dva puta tjedno za uklanjanje mrtvih stanica kože, hidrataciju i zaštitu. Nanesite piling na vlažnu kožu i nježno masirajte, zatim isperite vodom ili obrišite ručnikom.

  3. Njega s anti-age serumom: Jednom do dva puta dnevno nakon čišćenja nanesite nekoliko kapi anti-age seruma na lice i vrat. Serum se brzo upija i hrani kožu antioksidansima koji smanjuju izgled bora i daju koži mladenački sjaj.

Što možete očekivati?

✨ Dubinsko čišćenje: Crni sapun i konjac spužvica osiguravaju temeljito čišćenje koje uklanja nečistoće, sprječava upale kože i priprema kožu za daljnju njegu.

🌿 Nježna eksfolijacija: Piling za suhu kožu uklanja mrtve stanice bez iritacije, što je idealno za suhu i osjetljivu kožu.

💧 Intenzivna hidratacija i zaštita: Kakao maslac i kokosovo ulje u pilingu osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i zaštitu kože tankim, svilenkastim slojem.

🌟 Pomlađivanje i obnova: Anti-age serum trenutno omekšava kožu, a dugotrajna upotreba smanjuje izgled bora i finih linija, vraća koži mladenačku svježinu i sjaj.

ODLIČAN POKLON

Osnovni paket za lice također je prekrasna ideja za poklon. Svojim prirodnim pristupom i učinkovitim rezultatima oduševit će svakoga tko želi razmaziti i njegovati svoju kožu. Savršen poklon za svakoga kome želite darovati nešto posebno.

"Ako vam neće pomoći, ne želimo vaš novac."
Tim Karbonoir

Ponosni smo na iznimnu učinkovitost naših prirodnih proizvoda, ali smo svjesni da ne mogu pomoći baš svima. Zato vam uz svaku kupnju nudimo 30-dnevno jamstvo zadovoljstva.

Kliknite "Dodaj u košaricu" i danas napravite korak prema boljem životu.

58,90

100% sigurna transakcija

Garancija zadovoljstva

Besplatna dostava iznad 50€

Brza korisnička podrška