Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

Besplatna dostava iznad 50€ !

Za nahranjenu kožu

Odabirom ovog paketa uštedjet ćete 26% u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda!

Odabir paketa za nahranjenu kožu odličan je za sve koji trebaju intenzivnu hidrataciju i zaštitu kože. Paket je idealan za osobe s osjetljivom ili suhom kožom, dermatitisom ili drugim kožnim problemima.

Savršen izbor za svakodnevnu njegu koja ublažava svrbež, pomaže spriječiti upale i vraća koži mekoću, elastičnost i zdrav izgled!

Što sve sadrži paket?

  • 2x ručno izrađeni crni sapun (100 g)
  • 1x njegujuća mast s aktivnim ugljenom (50 g)

33,49

Karbonoir
Proizvodi koje dobivate u paketu:
Ručno rađeni crni sapun s aktivnim ugljenom (100 g)

2x Kn crni sapun

Dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće, pomaže spriječiti akne i mitesere. Više informacija

Konjac spužvica za lice

1x PRIRODNA MAST

Hrani i omekšava suhu i grubu kožu te je štiti od isušivanja. Razvijena u suradnji s osobama sa suhom kožom. Više informacija

Savršena njega za dubinsko hranjenje i zaštitu

Naš paket za nahranjenu kožu idealan je izbor za sve koji traže intenzivnu njegu i zaštitu za svoju kožu. Paket sadrži crni sapun i njegujuću mast, što omogućuje cjelovito i učinkovito hranjenje kože.

Kako koristiti paket?

  1. Čišćenje s crnim sapunom: Navlažite kožu, nanesite crni sapun i nježno masirajte kožu kružnim pokretima. Aktivni ugljen iz sapuna dubinski će očistiti kožu, ukloniti nečistoće i višak sebuma, a da pritom ne isuši kožu.

  2. Njega s njegujućom masti: Nakon čišćenja nanesite njegujuću mast i nježno masirajte dok se ne upije u kožu. Mast je obogaćena hranjivim sastojcima koji intenzivno hrane, hidratiziraju i štite kožu od vanjskih utjecaja.

Što možete očekivati?

Dubinsko čišćenje: Crni sapun osigurava temeljito čišćenje koje uklanja nečistoće bez isušivanja kože.

💧 Intenzivna hidratacija: Njegujuća mast dubinski hrani kožu, hidratizira je i štiti od gubitka vlage. Razvijena u suradnji s osobama sa suhom kožom i atopijskim dermatitisom – vrlo je nježna i prikladna za osjetljivu i problematičnu kožu.

🌟 Obnova i zaštita: Mast pomaže smanjiti svrbež, potiče obnovu kože, poboljšava njezinu elastičnost i štiti je od vanjskih utjecaja.

"Ako vam neće pomoći, ne želimo vaš novac."
Tim Karbonoir

Ponosni smo na iznimnu učinkovitost naših prirodnih proizvoda, ali smo svjesni da ne mogu pomoći baš svima. Zato vam uz svaku kupnju nudimo 30-dnevno jamstvo zadovoljstva.

Kliknite "Dodaj u košaricu" i danas napravite korak prema boljem životu.

33,49

100% sigurna transakcija

Garancija zadovoljstva

Besplatna dostava iznad 50€

Brza korisnička podrška