Dobrodošli u prirodnu kozmetiku Karbonoir.

5+1 dezodorans

Izborom ovog paketa uštedite 13,49 € (17%) u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda!

Naš paket “5+1 deodorant” odličan je izbor za sve korisnike Kn prirodnog deodoranta, koji vam je važna prirodna i sigurna zaštita od neugodnih mirisa.

Ujedno, ovo je odlična prilika za uštedu jer dobivate jedan deodorant besplatno, a osim toga izbjegavate troškove poštarine!

S paketom si stvarate zalihu prirodnih deodoranata za duže razdoblje ili ih možete podijeliti s obitelji i prijateljima. Također, Karbonoir prirodni deodorant je predivan pažljiv i koristan poklon za svakoga!

Što sve sadrži paket?

  • 6x prirodni deodorant s aktiviranim ugljenom (50 ml)

Safe & Secure
Proizvodi koje dobivate u paketu:

6x prirodni deodorant

Tako nježan da ga možete nanijeti odmah nakon brijanja, ali istovremeno toliko učinkovit da ga koriste čak i ekstremni sportaši. Više informacija

Vaše rješenje za prirodnu i učinkovitu zaštitu

Naš paket 5+1 deodorant savršen je izbor za sve koji žele pouzdanu i prirodnu zaštitu od neugodnog mirisa.

U paketu dobivate šest prirodnih deodoranata po cijeni pet, što je odlična prilika za zalihe ili dijeljenje s obitelji i prijateljima.

Zašto odabrati naš prirodni deodorant?

🌿 Prirodni sastojci: Naši deodoranti su napravljeni od 100% prirodnih sastojaka, bez aluminija, parabena i drugih štetnih kemikalija. Sadrže osvježavajuću mješavinu citrusa i nježan dodir lavande koji kožu smiruje i osvježava.

🛡️ Dugotrajna zaštita: Deodorant pruža cjelodnevnu zaštitu od neugodnog mirisa, ne začepljujući pore. Omogućava koži disanje i sprječava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju miris.

🧴 Nježna njega: Deodorant je tako nježan da ga možete nanijeti odmah nakon brijanja, bez brige o iritaciji. Sadrži hranjiva ulja i maslace koji njeguju kožu i čine je mekom i glatkom.

Što možete očekivati?

🌟 Svježina kroz cijeli dan: Osjećaj osvježavajućeg citrusnog mirisa pratit će vas kroz cijeli dan, bez obzira na vaše aktivnosti.

💧 Bez peckanja: Karbonoir deodorant je tako nježan da ga možete nanijeti odmah nakon brijanja bez osjećaja peckanja, ali istovremeno toliko učinkovit da ga koriste i ekstremni sportaši!

👐 Lijepo je dijeliti: Paket 5+1 je odlična prilika da prirodnu njegu podijelite s obitelji i prijateljima. Iznenadite ih darom koji će cijeniti!

Kliknite "Dodaj u košaricu" i danas napravite korak prema boljem životu.

100% sigurna transakcija

Garancija zadovoljstva

Besplatna dostava iznad 50€

Brza korisnička podrška